2017-10-23

Ganytojo pyragas

Pasiruošimas: 10min
Kepimas: 40min
Porcija: 4 žmonėms.

• 1 žiedinis kopūstas
• 500gr 5% riebumo maltos jautienos
• 2 svogūnai
• 2 skiltelės česnako
• Pertažolės
• Maistinės mielės

Išvirti vieną žiedinį kopūstą troškinimui skirtame inde ir sutrinti į piurę. Į indą skirtą kepimui orkaitėje įdėti maltą jautieną, pjaustytuss griežinėliais svogūnus, pertrintas česnako skilteles ir petražoles. Pagardinti druska, pipirais. Kitas sluoksnis – žiedinių kopūstų piure. Pabarstyti maistinėm mielėm ir kelti orkaitėje vidutinėje temperatūroje apie 40min


Dėkojame Laurai T. už atsiųstą receptą. Jeigu turite naujų, čia nematytų receptų, būtume labai dėkingi jei atsiųstumėte juos mums į dukanodieta@ismegink.lt

Komentarai

3 komentarai(-ų) apie “Ganytojo pyragas”
  1. Irma says:

    O kam barstyri mielėm? Suprasčiau, jei i piurė dėt, o jei barstyti tai sausom?

  2. Rūta says:

    o kalafijoras – ne daržovė? baltymų dienai?

  3. Virginija says:

    na as siek tiek patobulinciau, nes padariau pagal recepta, tai tikrai nera pats skaniausias… labai trukdo tie svogunai, juos siaip kita kart tiesiog i farsa imaisyciau visai smulkiai pjaustytus, kaip ir cesnakus su pertazolem, o kalafijoru piure sumaisyciau su kiausiniu plakiniu.

Išsakyk savo mintis

Pasakyk ką galvoji...
O jei nori, kad rodytų tavo nuotrauką susikurk savo "gravatarą"!