2017-10-24

Avižų sėlenų ir rikotos karšti pyragėliai

Pasiruošimas: 10min

Porcija: 1 žm.

  • 1 kiaušinio baltymas
  • 2 valg šaukštai  neriebus rikotos sūris (čia nuoroda, kaip pasidaryti tą sūrį namuose)
  • 2 valg šaukštai  avižų sėlenų
  • Saldiklio, pagal skonį

 

Sudėti visus produktus į indą ir viska gerai išmaišyti.

Kepti ant vidutinio kaitrumo nesvylančioje keptuvėje iš abiejų pusių.

 


Dėkojame Laurai T. už atsiųstą receptą. Jeigu turite naujų, čia nematytų receptų, būtume labai dėkingi jei atsiųstumėte juos mums į dukanodieta@ismegink.lt

Komentarai

12 komentarai(-ų) apie “Avižų sėlenų ir rikotos karšti pyragėliai”
  1. Edita says:

    O orkaitėje galima kepti?

  2. Greta says:

    labai patiko:)

  3. Lali says:

    Dieviški :)

  4. vaida says:

    Labas, koki jus saldikli cia naudojate?

  5. Karolina says:

    aš kepiau su paprasta liesa varške sumaišyta su trupučiu 0% jogurto, buvo taip pat labai skanu:)

  6. Sigita says:

    man nerodo nuorodos kaip ta suri namuose pasidaryti??? gal kas galite ikelti nuoroda ar parasyti? dekui

  7. diana says:

    Laba diena norejau paklausti o ar galima valgyti moliugu seklas ir saulegrazas?

  8. Skaiste says:

    RIKOTOS SURIO PARUOŠIMAS:
    Paimate 1 litrą kefyro plastmasiniame pakelyje (nors galima ir tetrapake)
    įdedate jį į šaldiklį kelioms valandoms, kol visai susals. Aš tai laikiau per naktį. Sušalusį kefyro pakelį perpjauti ir išimti sušalusį produktą, jį įdėti į dvigubą marlę, užrišti ir pakabinti virš kriauklės, kad išvarvėtų skystis (aš palikau nakčiai).Ir viskas- sūris pagamintas. Iškrečiat i dubenelį ir valgot kaip jau norit. Iš 1 l kefyro gavosi apie 250 gr. rikotos sūrio.

  9. Egle says:

    as idejau visa kiausini neatskyiau baltymo ir siek tiek kakavos paivairinti skoniui :) patiko, tik valgiau su jogurtu nes inas kiek sausokas bet puikiai papusryciavau 😉

  10. Ausra says:

    Toks rikotos sūris kaloringesnis nei pirktinis 11% (b8na ir 8%)jei daromas iš pvz 2,5% kefyro, jau nekalbant apie naminį kefyrą.

  11. Superinis receptukas, ačiū, kad pasdalinote!:)

Išsakyk savo mintis

Pasakyk ką galvoji...
O jei nori, kad rodytų tavo nuotrauką susikurk savo "gravatarą"!