2017-10-23

Kakavos miusliai

  • avižų, kviečių sėlenos (2 šaukštai )
  • Arbatinis šaukštelis saldiklio
  • 1 / 2 mažo paprasto jogurto be cukraus
  • Vanilinias
  • 1 valgomasis šaukštas kakavos

Sumaišykite kruopščiai visus ingredientus ir padėkite kelioms valandoms, kad sėlenos išmirktų. Suverskite masę ant skardos, padengtos kepimo popieriumi, išsklaidykite plonu sluoksniu. Kepkite 120 ° C temperatūroje 30 minučių.
Pasibaigus šiam laikui, ištraukite ir atvėsinkite kelias minutes. Gražinkite į orkaitę 140 ° C. Muslį suktrupinti ant kepimo skardos, padengti aliuminio folija ir įdėti bent valandą ar ilgiau, jei jis dar nėra traškus. Atvėsinus valgyti su nugriebtu pienu ar jogurtu.

Komentarai

1 komentaras apie “Kakavos miusliai”
  1. agnete says:

    cia isviso 2 saukstus, ar po du saukstus skirtingu selenu?

Išsakyk savo mintis

Pasakyk ką galvoji...
O jei nori, kad rodytų tavo nuotrauką susikurk savo "gravatarą"!