2017-12-18

Tofu pyragas

  • 200gr tofu
  • 1 kiaušinis
  • 3 šaukštai saldiklio
  • 30gr kukurūzų miltų
  • 6 šaukštai pieno miltelių
  • 3 šaukštai avižu sėlenų
  • 2 kakavos šaukštai
  • kvapu

Tofu ištrinti iki vientisos masės ir sudėti visa kita. Kepti apie 30min, 180 temperaturoje.

Komentarai

8 komentarai(-ų) apie “Tofu pyragas”
  1. Ramune says:

    Isbandziau si pyraga – visai seimynai labai patiko. Tik dedant kakavos, jis gaunasi rudas, visiskai kitoks, nei kad pavaizduota nuotraukoje. Skonis patiko. Tikrai kepsiu dar syki.

  2. bitute says:

    Is kur gauti pieno milteliu?Ar galima naudoti sojos gerimui pienui skirtus miltelius?

  3. Greta says:

    visur ieskojau tofu bet niekur neradau..

    • Aurelija says:

      Tofu kaip tik vakar (2013/03/26) pirkau Siaures miestelyje RIMI, prie surio produktu. tikrai yra, tik gal paieskoti labiau reikia

  4. nijole says:

    Tofu yra daug kietumo rusiu kietumo.Kokio kietumo naugoti geriausia?

  5. raminta says:

    Man jis nesigavo toks purus kaip nuotraukoje, man gavosi kazkoks blynas… Gal kazkoki ne toki tofu naudoju? kam kaip sekesi ji kept?

Išsakyk savo mintis

Pasakyk ką galvoji...
O jei nori, kad rodytų tavo nuotrauką susikurk savo "gravatarą"!