2017-12-18

Vafliai

 

• avižų sėlenų 1 pakelis (150g)
• 2 šaukštai kviečių sėlenų
• 2 kiaušinių,
• 250ml natūralaus jogurto
• 2 šaukštelių kepimo miltelių
• 2 v.š. parafino
• 2 v.š. saldiklis

 

Sėlenas sumalti,turi gautis smulkios kaip miltai,tada visus likusius produktus sumaišome,masė turi buti tirštoka.Gerai įkaitinti vaflinę ir kepti apie 5-7 min priklausomai nuo vaflinės pajegumo.Turi gautis apie 5-7vaflius.

 

 

Komentarai

6 komentarai(-ų) apie “Vafliai”
  1. kristina says:

    sveiki visi, katik isbandziau situos vafliukus, tik as juos kepiau ne tokioj stambioj vaflinej, o plonucius tokius kur galima susukti ir dar dejau extra 1s.saldiklio ir truputi vanilijos esencijos, gavosi super, labai patiko ne tik man bet ir vyrui ;D ACIU

  2. Giedre says:

    Laba diena, noreciau issikepti situos vaflius, bet neturiu parafino. Gal galima naudoti krakmola?

    • kristina says:

      sveika Giedre, as parafino radau vaistineje pirkt, o jis man rodos ne krakmolo vaidmeni atlieka, jis vietoj riebalu, na manyciau, jei nebijai kad prisvils, gali pabandyti ir be jo 😉

  3. Greta says:

    O ten 2 saukstai dideli ar arbatiniai sauksteliai?

  4. kristina says:

    2v.s-2valgomi saukstai(ne arbatiniai)

  5. zyle says:

    o tai parafinas vaistinese jis koks? rankom? koks jo skonis?

Išsakyk savo mintis

Pasakyk ką galvoji...
O jei nori, kad rodytų tavo nuotrauką susikurk savo "gravatarą"!