2017-12-18

Varškės apkepas

  • 1kg liesos varškės
  • 200g jogurto
  • 7 / 8 kiaušinių tryniai atskirai ir baltymų
  • saldiklis, kiek norit
  • Be cukraus vanilinio pudingo (dr Oetker sumaišyti su 0,5 stiklines pieno)

Suplakti baltymus iki putų. Atskirai sumaišyti pudingą su pienu ir sujungti su varške , kiauš. tryniais, jogurtu, saldikliu. Po to šią masę atsargiai sujungti su baltymais.
Kepkite tarp 1 ir 1,5 val.
Išeina skanus, ne sausas ir šiek tiek vanilės kvapo desertas.

Komentarai

8 komentarai(-ų) apie “Varškės apkepas”
  1. Edita says:

    O tai atakos dienomis jis netinka?

  2. Rasa says:

    Nepatiko. Plutelė gavosi rūgšti, kieta, neskani. Vidus pusė bėdos, bet per brangu, kad dar kartą bandyčiau.

  3. Laura says:

    Ir as dariau si apkepa, bet nieko ypatingo. Maniau bus skanesnis :)

  4. Virginija says:

    o tai kiausiniu tryniu juk savaitei galima 3, o cia visi 8…

  5. Lina says:

    Sveiki, del sio varskes apkepo truouti nesuprantu cituoju “Atskirai sumaišyti pudingą su pienu ir sujungti su varške “, bet pudingo ir pieno nera irasyta nei kiek, nei kokio, gal galite padeti, yikrai noreciau pabandyti.
    Aciu

Išsakyk savo mintis

Pasakyk ką galvoji...
O jei nori, kad rodytų tavo nuotrauką susikurk savo "gravatarą"!