2017-12-18

Virškinimo procesui naudojamos kalorijos

2011-03-20 | Autorius:  
|Kategorija: Sveikata

Iš P.Dukano knygos:

Suvartojus 100 kcal cukraus, tai 7 kcal skiriamos jo suvirškinimui.
Suvartojus 100 kcal aliejaus, tai 12 kcal sunaudojam jo virškinimui.
Suvartojus 100 kcal grynųjų baltymų (kiaušinio baltymo, liesos mėsos), visam tam suvirškint skiriama net 30 kcal.

Valgom ir lieknėjam, taip? :)

Komentarai

3 komentarai(-ų) apie “Virškinimo procesui naudojamos kalorijos”
  1. kristina says:

    Atsiprasau, bet neradau kur galeciau uzduoti si klausima, todel rasau cia: 3-cio etapo metu rasoma, kad reikia itraukti i valgiarasti kruopas ir makaronus, ten nurodyta vienos porcijos gramai sauso produkto (t.y. dar termiskai neapdoroto) ar jau virto, valgymui paruosto produkto?

  2. Dukano Dieta says:

    Žinoma kad neparuošto, kur matėte receptą kad būtų nurodomas produkto svoris po pagaminimo?

  3. kristina says:

    aciu, tai sakyciau labai nemaza porcija gaunasi, jei kruopu ar makaronu 200gr sausu, tai virtu bus kaip minimum dvigubai :)

Išsakyk savo mintis

Pasakyk ką galvoji...
O jei nori, kad rodytų tavo nuotrauką susikurk savo "gravatarą"!