2017-10-23

Vyniotinis


500 g jautienos
1 kiaušinis
0,5 stikl.jogurto
naminio rikotos sūrio iš vieno kefyro pakelio
krapu, petrzolių, pipirų, druskos, mairūno ar čiobrelio ir pan. – pagal skonį

Jautieną sumalti. Įmušti į ją kiaušinį, supilti jogurtą, pipirus. Gerai išmaišius – dėti faršą ant kepimo popieriaus ir paskleisti į kvadratą (apie 1 cm storio 20×30 cm).

Ant faršo peiliu užtepti rikota. Ant viršaus užberti kapotus krapus bei petražoles.

Susukti vyniotinį (kepimo popieriaus pagalba), perkelti jį i skardą ir kepti 180 C apie 40 min karts nuo karto palaistant wink.gif

Garnyras: Sutarkuoti dvi cukinijas, apibarstyti gausiai druska ir palaikyti 15 min rėtyje. Išplauti jas ir gerai nuspausti. Įdėti prieskonių.

Komentarai

3 komentarai(-ų) apie “Vyniotinis”
  1. Daiva says:

    Labai skanu. Valgo ir tie šeimos nariai, kurie nesidietina :)

  2. Vaida says:

    Labai skanu man, o dragui kiek gumine mesa pasirode, bet cia is islepimo :)
    Siaip neparasyta, kad kai suvynioji reikia kazzkaip uztvirtinti ta forma , nes jis issiskecia…. beje, reikia nepadauginti Rikotos :)

  3. Di says:

    Negražu vogti nuotraukas :)

Išsakyk savo mintis

Pasakyk ką galvoji...
O jei nori, kad rodytų tavo nuotrauką susikurk savo "gravatarą"!