2017-10-24

Žuvis su žolelėmis ir pipirais

Pasiruošimas: 20min

Porcija: 4 žm.

Kepimas: 15 min.

  • 600gr žuvies
  • 1 svogūnas,
  • 1 česnakas ,
  •  pundelis žolelių
  • Druska, pipirai
  • Raudonoji paprika, padalinti į 4 dalis ir išimti sėklytes
  • 4 maži čili pipiriukai
  • 1 citrinos sultys ir jos žievelė

Paruošimas:

įjungti orkaitę 220C/Gas7.

Sumaišyti smulkintus svoguną, česnaką ir žoleles. Pasiruošti 4 staciakampio formos folijos popieriukus, į juos dėsime žuvies gabaliukus. Papipirinti ir padruskinti žuvytę. Ant kiekvienos žuvies galabiuko uždėti ketvirtį paprikos, ploną sluoksnį smulkinto mišinio (svogūnas, česnakas, žoleles) ir čili pipirą. Išspausti citrinos sulčių ir apibarsyti citrinos žievele. Atsargiai užspausti folijos viršų ir dėti į skardą kepimui. Dedame į įkaitusią orkaitę apie 15min.

Skanaus.


Dėkojame Laurai T. už atsiųstą receptą. Jeigu turite naujų, čia nematytų receptų, būtume labai dėkingi jei atsiųstumėte juos mums į dukanodieta@ismegink.lt

Išsakyk savo mintis

Pasakyk ką galvoji...
O jei nori, kad rodytų tavo nuotrauką susikurk savo "gravatarą"!